Mamalovaputti23.7.2017 16:48
1/4
Mikä mua vaivaa?

Ensiksin joo, demi ei ole lääkäri, mutta en tiedä mistä muualtakaan kysyisin.

Mulla oli aika rankka kevät opiskelujen, harrastuksen ja ihmissuhteiden osalta, mistä johtuen stressasin tosi paljon kaikesta. Kesäloman alettua aattelin et jes, nyt voin taas hengittää ja ottaa rennommin, mut se ei mennytkään niin. Mun elämässä oli/on kaikki periaatteessa tosi hyvin, mutta en silti osaa lopettaa stressaamista. Tavallaan stressaan kaikesta, vaikkei mulla ole mitään syytä siihen. Tai en stressaa, en osaa selittää tätä tunnetta.

Tuntuu tavallaan niin kuin mun rintakehän ympäri olis vedetty joku naru, joka puristaa mua kasaan, välillä enemmän, välillä vähemmän. Joskus puristava tunne äityy niin pahaksi, että tuntuu etten pysty hengittämään ja on pakko päästä ulos. Se auttaa vähän. Lisäksi huolehdin hirveästi monista jutuista. Esim. raha-asioista, ihmissuhteista, jopa säästä. Pelkään koko ajan, että jollekin mun läheiselle tapahtuu jotain pahaa, vaikka tiedän ettei kukaan missään välittömässä vaarassa olekaan. En pysty nukkumaan kunnolla koska kaikki edellämainittu vaan pyörii pyörimistään mun päässä. Oon vähän väliä jotenkin tosi ärsyyntynyt ja tiuskin vaan kaikille. Tai sitten oon vähän niinku omassa kuplassani, eristäytyneenä kaikesta ja asiat tuntuu hirmu epätodellisilta, vähän niin kuin en olis paikalla ollenkaan. Ja koko ajan puristava tunne vaan on ja pysyy.

Itkettää ja ärsyttää tää tilanne kun mun kesä on oikeesti periaaatteessa ollut ihan mahtava. Mä en vaan oo pystynyt nauttimaan mistään kunnolla, kun mua ahdistaa koko ajan niin paljon, vaikkei mulla edes ole siihen mitään syytä. Tätä on nyt siis jatkunut kesäkuun alusta ja koko kesäni on mennyt vähän pilalle tän takia.

Kenelläkään ideoita mistä täs voisi olla kyse? Miten pääsisin täst eroon ja voisin taas elää elämääni?