Poistunut demittäjä5.8.2018 19:29
1/80
Miehen seksuaalisuus on ällöttävää

Miten pystytte elämään miesten kanssa? :D Kuinka epätoivoisia naiset ovat, että haaveilevat liitoista ja sitoutumisesta sukupuolen kanssa joka ei biologisesti kykene sitoutumaan varsinkaan seksuaalisesti? Hävettää joka kerta kun näen naisen kulkemassa käsikkäin miehen kanssa. Eikö teitä hävetä asettaa itseänne naurunalaisiksi kun annatte miesten julkisesti pusutella/koskea teihin samoilla käsillä joilla he laukeavat muille naisille? Miksi mies ei omista seksuaalisuutta vaimolleen ja kumppanilleen, kuten naiset ovat aina tehneet?

Miehillä ei ole mitään käsitystä intimiteetistä. Naiset ovat siveellisiä eivätkä juokse alasti missään tai tee humalailloissa "helikoptereita". Miehillä ei ole mitään kunnioitusta omaa kehoa tai muiden kehoja kohtaan. Kaikki on irtonaista, kaupattavaa ja tunteetonta.

En ikinä suostuisi antamaan kehoani jollekin, joka katsoo koko ajan muita ja kykenee kiihottumaan pelkästä visuaalisesta kiihokkeesta. Tämän takia niitä nimiä pitää vaihtaa, kun ette muuten saa miestä sidottua väkisin itseenne? Miettikää sitä, tyrkyt.

Miehet ovat koko ajan huorittelemassa naisia, estämässä naisen seksuaalista ilmaisua ja jopa pukeutumista. Miehen seksuaalisuus on usein holtitonta koska kukaan ei aseta miehille mitään vastuuta. Miksi olla suvaitsevainen ja palvova miestä kohtaan, kun eivät hekään hyväksy naisen seksuaalisuutta alkuunkaan?