dustsucker1.5.2017 6:51
1/5
Menkat yhtäkkiä muuttuneet vesiputouksiksi

Mulla on aina ollut semmoset aika vähäset menkat, ei ees mitään kipuja tms. about kolmeen vuoteen. MUTTA eilen huomasin ekaa kertaa et mun pildestä tuliki oikeen kunnolla verta. No, ei paniikkia, menin sit vaan vaihtamaa siteen ja lähin illaksi ulos, viivyin joku 5-6 tuntia ja yöllä tulin takasin. Sit menin vessaa ja taas oli hirvee lätäkkö. Vaihoin taas siteen ja menin nukkumaan. Ja suunnitelmahan oli nukkua pitkään, viimenen vapaapäivä ja kaikkea. Tänää sitte heräsin semmoseen outoon tunteeseen KAHEKSALTA ja vähän aikaa säikähdin että oonko kussut housuun, mutta ehei vaan menkathan ne vaan siinä. Nousin siinä sitte seisomaan, oikeen tunsin kun lorahti ja piti äkkiä ottaa paperia haaroväliin ja juosta vessaan.
Vessassa meni yhteensä ainakin tunti kun epätoivoisesti istuin pöntöllä ja toivoin verenvuodon vähän laantuvan mut eihän siihen mitään taukoa tullut vaan jatkui vaan. SITTEN yritin tunkea jotain vitun tamponia ja sattui aivan helvetisti kun en oo semmosia tottunut käyttämään. Yritin aina vaan uudestaan ja vaikka kuinka olisin rentouttanut kaikki lihakset niin kipukynnys tulee vastaan. Yritin uutta tamponia tunkea väkisin, koska siteiden kanssa koko paska alko olemaan ihan perseestä. No en saanut vielä sitä tamponia tungettua ja laitoin sitte vaan siteen, luovuttaja kun olen. Nyt sitte istun tässä koneella krapulassa ja menkkasena.
Kaiken kukkuraksi lähipäivinä menkkakivut on olleet ihan hirveät, edellisyönä vatsa oli ihan vitun kipeä ja vaan kiduin sängyssä vielä aamuyölläkin koska buranakin oli loppu.
Jos joku tietää miks mun harmittomat minimenkat on vaihtunu tämmöseen helvettiin nii kertokaa toki! Ja anteeks tämmöne hirvee veristoori :D