xXCoockieOwlXx25.6.2017 15:56
1/19
menkat ja mökki

eli oon 12w ja mulla alko tnä menkat. en oo vielä kenellekkään uskaltanut kertoa. tiedän tiedän ettei ole mitään pelättävää kertoa äidille mutta en vain uskalla ja äitini on ollut vähän vihainen.. mutta siis ongelmaani.

olen siis menossa ensiviikolla 1 & 1/2 viikoksi mökille mummoni, koirani, ja enoni kanssa (en ole varma tuleeko yksi tuttava mukaan vai ei). sillon on tottakai peseydyttävä. ja mulla on aika runsaat menkat ainakin nytten:( niin en tiedä miten voisin peseytyä ja voinko käydä menkkojeni aikana saunassa kun ei mulla kuukuppia tai tamppoonia ole, en kehtaa ostaa tai pyytää ketään ostamaan minulle. käyn siis mummoni kanssa saunassa. mua siinä 'hävettää'/'nolottaa' se, että just sillon mulla on ruunsaat menkat silleen et mä vuodan vaa verta ja sit mun mummi on vaa siin vieres..
voisin kyllä mummilleni sanoa, että haluaisin käydä yksin saunomassa/peseytymässä (siis sillee, että olen yksin siellä ja mummoni ja muut ovat sisällä). siihen pitäisi kyllä keksiä joku selitys, että miksi.
en siis ole vielä suihkussa kerinnyt käymään menkkojen kanssa, mutta illalla sitten menen suihkuun.

sitten uiminen ilman tamppoonia. meillä on siis oma ranta jossa melkein kukaan ei koskaan ui pohjan takia kai. mutta voinko mennä uimaan sinne järveen menkkojen aikana mummini kanssa. jos hänkään edes suostuu tulemaan uimaan järveen..

ja minne laitan vanhat siteet (olen ainoa jolla on menkat), kun en roskikseekaan viittisi viedä. huussissa ei edes ole roskista. vai heitänkö ne vaan jonnekkin??

toivottavasti jaksoit lukea tämän "romaanin". muuta ei nyt tähän hätään tule mieleen. KIITOS jo etukäteen vastanneille <3