beyoncé23.7.2018 14:34
1/4
Menkat festareilla :)

Joo o haluun vaa valittaa ja kysyy jos teil on jotai vinkkei mite helpottaa selvitymist ja kertoo et jos teil on ollu menkat festareil nii mite ootte selvinny.

Eli siis tajusin tänää, että ei helvetti oon koko sen puol vuotta ku ostin liput näille festareille nii vaa toivonu nii hartaasti ettei menkat osuis just siihe ja TIETYSTI tällä mun ihanalla tuurilla kaikista niistä päivistä ne tulee osuu juuri vitun siihen :)

Ja siis menkat on mulla todellaki sellane asia, joka pilaa kaiken tämmösen kivan. Oisin halunnu laittaa vaaleet shortsit mutta joo o ei varmaa sitte. Saa stressata koko festareitte kolme päivää vaa että onks siinä perseessä nyt veriläikät vai ei ja millon pääsee taas vessaa vaihtaa ja onpas siellä hirveet jonot. Ja en nyt voi sanoo oikee että sellane märkä haiseva rätti hellesäällä jalkoje välissä hirveesti mun festaritunnelmaa nostattaa. Ja sit tietty mahakivut.

Vituttaa vaa niin älyttömän paljon. En pysty siirtää niitä tai mitää koska ei oo e-pillereitä ja äiti ei haluu hankkii mulle sellasii. Festareil ei oo myöskää hirvee hygienistä menkkojen suhteen. Jotenn any tips?