_frezza_31.5.2017 16:55
1/4
Likinäkö

Oon miettiny kun mulla on vähä alle -2 likinäköä, siis en nää tarkasti kauas. Niin onko kellään muulla silleen kun "venyttää" silmien vieressä olevaa ihoa käsillä, siis silmien ulkonurkan vieressä olevaa ihoo:DD niin näkee tarkasti. Okei en oikeen osaa selittää hyvin, mutta oon miettiny että onko muillakin silleen että tolla tavalla näkyy tarkemmin :D

Oon nimittäin jo kallistumassa laserleikkauksen puoleen kun ei tää tästä itekään oo tarkaks muuttumassa. Välillä oon miettiny että voiko mulla olla valelikinäköö mut en sitten tiiä D: Vituttaa kun ei vaan tunnista kasvoja vaikka lenkillä ja kaikki näkyy sumeempana. Oon koittanu myös kaikkia mahollisia piilolinssejä ja vaikka vittu kuinka ne sopis kaikille muille niin itellä ne kuivuu silmiin ja tuntuu et silmä lähtee mukana kun niitä ottaa pois. Näytän myös varmaan hyvin hehkeeltä kun joskus varmaan huomaamattani pyörittelen silmiä kun ne hiertää ja vaikka sun mitä. Silmälaseja en myöskään vain hyväksy, niitä saa aina hinkata tahroista, ne huurustuu eikä niitä muutenkaan joka paikassa voi pitää:)

Oli pakko avautua huonosta näöstä ja vaikka mulla ei ookaan kovin paljoo miinusta, niin se silti on ihan tarpeeks ettei ilman mitään piilareita tai rillejä voi olla. Mulla on myös tää näkö pysyny kutakuinkin samana jo monta vuotta. Laserleikkaus kyllä vähä mietityttää:/ Saa kertoo kokemuksia siitä jos jollekin tehnty.