materialismi27.4.2017 13:18
1/2
Laihojen ihmisten pilkkaaminen

Ootteko huomannu et ku aiemmin (ja valitettavasti nykyäänkin) on väheksitty vähän kookkaampia naisvartaloita, niin nykyään myös takerrutaan laihempien ja muodottomampien ihmisten vartaloihin kauheesti. Esimerkiks nauretaan sille, kuinka ei löydy minkäänlaista persettä tai rinnat on ku 10-vuotiaalla.

Itteä on just arvosteltu siinä mielessä että mul ei oo minkäänlaisia muotoja ja ku muuten mun hoikassa vartalossa suurinosa massasta on kertyny mahan kohalle, joka tietysti korostuu paremmin sen hoikkuuden ja "olemattomien" rintojen takia. Jopa tytöt arvostelee toisiaan näistä asioista, eikä pelkästään pojat tyttöjä.
Eks ihmiset oikeesti ymmärrä et omille geeneille ei maha hirveesti mitää, tai ei jaksa hikoilla salilla sen takia et sais perseensä "sellaseks ku pitää olla". Äitillä myös sama vika että rasvat tuppaa kertymään tuohon vyötärön paikkeille, ihan yleinen geeni toi keskivartalolihavuuskin :D

Mua muutenkin lähinnä vituttaa yleisesti tää et nimenomaan naiset on jatkuvan arvostelun kohteena jos ne sattuu oleen "liian lihavia" tai sitten muodottomia, niin miesten ku naistenkin keskuudessa.