oliviaGRAU24.6.2017 13:37
1/8
Laihdun ilman syytä

Oon laihtunut viimeisen puolen vuoden sisällä melkein 15 kiloa ilman minkäänlaista liikuntaa tai ruokavalion muutosta. Muita oireita mulla ei ole, mitä nyt muutamana päivänä oon ollut väsynyt. Mulla on diagnosoitu masennus, mikä tietty voi vaikuttaa ruokahaluun, ja mun poikaystävä on sanonut etten enää syö kunnolla. Itse en huomaa tällaista ja koen, että mun ruokahalu on ennallaan. Suklaaseen ym. en tosin koe enää mitään intohimoa toisin kuin ennen.

Mulla oli tosi stressaava talvi, ja ollaan tapeltu poikaystävän kanssa paljon. Oon myös alkanut juoda paljon vettä. Mulla ei ole jatkuvia tulehduksia (tai flunssaa ym.), en lämpöile enkä muutenkaan koe olevani sairas paitsi esim. nyt, kun kelaan tätä ja oon väsynyt :D (Psykosomaattista?)

Onko kenelläkään ollut samanlaista? Voisiko tää oikeasti muka liittyä henkiseen puoleen, esim. masennukseen? Syömishäiriötaustaa mulla ei ole. Voikohan mulla olla syöpä, mitä luulette? Esimerkiksi lymfoomahan aiheuttaa laihtumista ja väsymystä.

Meen toki lääkäriin, mutta just nyt olisi kiva saada jotain tsemppausta tai kokemuksia, koska tähän hätään en saa vastausta lääkäriltä.