ponyluv15.6.2018 19:42
1/7
KUNPA OLISIN LAIHA

Moi, oon 15-vuotias tyttö ja haluaisin laihduttaa.
Noin puolitoista vuotta sitten masennuin tosi pahasti mikä johti siihen, että aloin syömään paljon ja epäterveellisesti. Söin siis omaan suruuni. Olen kilpaurheilija ja harrastan fyysisesti erittäin raskasta lajia, mutta silti kiloja vaan kertyy kokoajan lisää.
Olen n. 160cm pitkä ja painan 58kg. En ole ikinä ollut laiha tai tyytyväinen kroppaani ja nyt lisää lihottuani haluaisin pudottaa vaikka 8kg. Olen aloittanut laihduttamisen tällä viikolla, en ole siis syönyt herkkuja ja urheilen joka päivä. Yritän olla aktiivinen muutaman tunnin päivässä, syödä kasviksia, juoda vettä yms. Jatkan tätä ainakin loppusyksyyn asti, saa nähdä miten tässä käy. Syön kyllä itseni ja perheeni mielestäni ihan tarpeeksi ja terveellisesti, että en ole todellakaan pitämässä itseäni nälässä.
Haluan niin kovasti olla laiha. Edes vähän laihempi. Olen yrittänyt laihduttaa useita kertoja, mutta olen aina jossain kohdassa luovuttanut. Tunnen itseni epäterveelliseksi tämänpainoisena, vaikka tiedän että olen ihan normaalipainoinen. Eikai ole mitenkään väärin vähän laihduttaa?
En enää edes tiedä miksi kirjoitan tämän tänne. Kertokaa vaikka omia kokemuksia, vinkkejä tai jotain.