kelttikeiju24.7.2018 12:07
1/4
Kuiva iho, laajentuneet & tukkeutuneet ihohuokoset, meikki karisee - apuja, kokemuksia?

(Lyhykäisyydessään neuvoja kuivan ihon hoitoon, hyviä meikkivoiteita kuivalle iholle ja miten supistaa ihohuokosia?)

Mulla itsella on siis kasvoissa todella kuiva ja epäpuhdas iho. Esim silmien alta ihohuokoset on ollu teini-iästä lähtien tosi laajentuneet ja täynnä paskaa, leuan alle tulee usein tosi isoja ja kipeitä finnejä, mun kasvot punottaa tyyliin AINA ihan jumalattomasti ja otsan iho on superhyper kuiva hiekka paperi.

Oon silleen saanu ihan semi hyvin kuosiin ton epäpuhtauksien määrän ku oon löytäny sopivan tuntosia tuotteita, ja oon siinä mieles ihan tyytyväinen millanen mun iho on. (Kun se ei oo ikinä ollut hyvä niin vähentyneet epäpuhtaudet on mulle ihan ok)

Mun iho on silti tosi kuiva ja just noi laajentuneet ihohuokoset ärsyttää mua ihan s**tanasti. Vaikka kuinka yritän kosteuttaa ja rasvata ja puhdistaa niin sellasena vaan pysyy. On mulla vähän ne ihohuokoset supistuneet, mutta silti. Jotku seerumit toimii, mutta ne taas maksaa maltaita jamun täytyy niitä läträtä ihan liikaa kerralla, että ne toimii.

Eniten mua ärsyttää se, että meikkivoide erityisesti näyttää mun iholla aina ihan karsealta. Siis se näyttää tyyliin 2 min ihan hyvältä, ja sen jälkeen mun otsan uurteet ja hymykuppien kohdalta alkaa meikki varista ja näyttään inhottavalta. Nenänpäästä varsinkin se pyyhkiytyy nopeesti pois ja sit koko meikki näyttää ihan typerältä :D Mun koko naama vielä punertaa ihan sikana mutta muuten oon aika kalpee, niin se viel korostuu jos meikkiä vähänki pyyhkiytyy/karisee pois. Oonki monesti tyytyny vaan puuteroimaan kasvot, jotta naama ei kiillä ihan holtittomasti ja tasottaa se vähän sitä punasuutta.

Eli haluisin kuulla, oonko ainoo tämmösen kuivapaska -ihon omaava, jolla meikki ei pysy ja oisko kellään neuvoja ton ihon hoitoon? Mikä on teillä itsellänne helpannut kuivuuteen? Entä jtn meikkivinkkejä, esim joku hyvä meikkivoide? (nimimerkki ostin nyxin mattavoiteen ja parin käyttökerran jälkeen totesin et oli ihan paskan näkönen mun iholla) Olisin onnellinen jos kertoisitte:D