neuralien6.5.2017 14:33
1/19
Kuinka usein ja millä peseydyt?

Tuli mieleen kun luin tuota yhtä demin hygieniasotaa.

Kertokaa yksikohtaisesti, ja kertokaa myös kuinka usein ja miten mielestänne on vähintään peseydyttävä, ja mikä on jo epähygienistä?

Käyn suihkussa yleensä ehkä 6 kertaa viikossa, koska mulla ei ole mitään rutiinia, ja peseydyn aina niin, että lähden puhtaana töihin/ihmistenilmoille. Yleensä käyn jo illalla tai yöllä, joskus vasta aamulla.

Jos oon vaan koko päivän kotona, yleensä vaan haisen yksinäni, joten ihan joka päivä en käy suihkussa :D Tosin joskus käyn sekä aamulla, että ilalla.

Suihkussa pesen ihoystävällisellä pesuaineella aina ja yleensä vain naaman, jalat, arsen+intiimialueet ja kainalot, jotka joskus pesen myös vain erikseen käymättä suihkussa, koska ihoni kuivuu herkästi. Pesen myös hampaat suihkussa, eli en ihan joka päivä, eli liian harvoin :D

Naaman pesen joka ilta, kävin suihkussa milloin hyvänsä.

Hiukset olen pesuväliä pidentämään onnistuessani lähiaikoina pessyt vain ehkä 1-2 kertaa viikossa shampoolla, koska pidän hiuksia melkein aina tietyllä tapaa kiinni. Jos pidän auki, en voi ajatellakaan niin pitkää pesuväliä. Tosin pesen päänahkaani osittaisesti, pelkällä vedellä aina suihkussa shampoopesujen välillä.