Kalanen28.5.2017 10:58
1/8
Kuinka lopettaa viiltely?

Eli juu..

En tosiaan tiedä, että miksi haen apua moiseen ongelmaan täällä, mutta ennen kuin kukaan tulee valittamaan, niin kyllä, olen saanut jo kunnon apua ammattilaiselta, ja tulen jatkossa saamaankin. Haluisin vain kuulla muidenkin ihmisten näkemyksiä ja neuvoja tästä asiasta.

Olen siis viillellyt. Kyllä, tein niin. Halusin pitkään tehdä, ja sitten eilen tein ensimmäisen viiltoni. Nyt kuitenkin kaduttaa. Pelottaa, että arpia jää, vaikken kamalan syviä haavoja saanut tehtyä tylsän terän takia. Nyt on tosi sekava fiiliskin. Oon luvannut yhdelle viiltelevälle ystävälleni, etten koskaan tee samaa kuin hän, ja lupasin sen itselleni myös. En tiiä yhtään mitä tapahtui..

En uskonut, että koskaan tekisin sitä, vaikka kuinka halauisinkin. Oon tehnyt eilisen ja tämän päivän aikana paljon viiltoja käsiin, mutten käden sisäpuolelle, sillä en uskalla. Tuntuu, että kun tulee yksikin asia vastaan joka tuntuu huonolta, niin heti tekisi mieli taas tehdä pari viiltoa. Miten mä saan ne himot viiltelemistä kohtaan pois? En halua tosiaankaan jatkaa tätä! Pelottaa, että kun olen tehnyt tätä vasta pari päivää, ja tunnen jo nyt olevani koukussa, niin millaiseksi se vielä oikein voi yltyä..

Arvostan apua ja asiallisia kommentteja. Kiitos..