princessfinn20.7.2017 20:22
1/13
kolari!! kellään kokemusta? (pitkä)

Tällee jo aluks sanon et pahoittelut jos on jotenki sekava tai pitkä koitan muistaa kaiken mut oon vielki vähä shokissa...🙈

Siis tää tapahtu mulle eilen ku olin ajamas helsingistä töistä kotiin skoballa. Oli satanu ni tie oli jo valmiiks liukas. Sit siin oli sillai niitetty tien reunast heinää et niitä oli siin tiellä ja huomasin sen liia myöhää ja ajoin suoraan siihen. Muistan vaa et yritin korjata etten joutuis ojaa.. seuraava hetki mitä muistan ni on et makaan mun skoban vieressä siel ojassa. Muistan kans sen et tunsin ku mun pää osu johki kovaan. Eka ajatus mul oli vaa et pakko sammuttaa skoba ja päästä ylös ennen ku kukaa huomaa.

Nousin sit ylös ja sammutin skoban ja koitin nostaa sitä ylös. Siin vaihees mua vastaan tullu auto oli kääntyny ympäri ja tuli auttaa mua ja pari muutakin tyyppii keräänty siihen kyselee onks mul kaikki hyvin. Siin tilantees vaa totesin et juu tottakai on ja hetkenpäästä pääsin jo lähtee kotiin. En halunnu aiheuttaa mitään isoa haloota tai et siihen ois kutsuttu ambulanssii yms.

Matkalla kotiin vaa mietin et sattuks mua johki ja kotipihalla huomasin et mua sattuu toiseen polveen nii paljo etten pystyny oikee varaamaan sille painoo. Maistoin kans veren mun suussa ja huomasin et oin purru molemoiin poskiin isot haavat. Heti ku pääsin sisälle ni kerroin mun siskolle ja siin vaihees vast tajusin mitä oli tapahtunu. Menin jotenki ihan shokkiin ja itkin jonku aikaa paniikissa. Mua tavallaa nolotti ja pelotti kertoo vanhemmille. Sain sit kerrottuu ja ne oli ihan fine asian kans.

Illalla en oikeestaan tehny muuta ku istuin sohvalla peittoon kääriytyneenä ja menin super ajoissa nukkumaan.
Seuraavana aamuna herään 11 tunnin yöunien jälkeen ja koitan nousta sängystä. Tunnen ihan jäätävän kovan viiltävän kivun mun koko toisessa jalassa takareidestä pohkeeseen. Sama kipu sit jatku kokoaika ku liikutin mun jalkaa. Mul oli aamul töitä joten menin työpaikalle ja sit hoidettii vakuutushommat ja lähin työterveyshuoltoon.

Siellä sitte vietin aika kauan aikaa ja lopputuloksena 3pv saikkuu, särkylääkkeitä ja kepit. Paketoitavaks meen huomenna aamulla ja sit ens viikolla uudestaan lääkäriin hakee lähetettä kuvauksiin..

Oon pikkuhiljaa vast alkanu tajuu kui pahasti siin ois voinu käydä! Entä jos oisin joutunu vastaantulijoiden kaistalle ja se auto ois ajanu mun yli koska se oli just pieni ylämäkikohta ni mua ei ois näkyny. Tai jos mul ois ollu joku muu kyydissä.. kortti mulla on nyt ollu about vuoden ja oon ajellu suhteellisen paljon. Toi tie on mulle super tuttu ja ajelen sitä päivittäin. Vauhtia oli kyllä siinä kuudenkympin alueella sen vähän reilu 45 minkä mun skootteri virittämättömänä kulkee..

en uskaltanu aamulla edes lähtee skootterilla ees töihin vaa äiti vei ja isi haki... oon koko päivän vaa tärissy aina ku oon kelannu tätä ku jotenki tuntuu nii pahalta.. Tän päivän aikana oon kans huomannu et mun toinen olkapää on saanu tällii ja päässä iso kuhmu.

Toivotaan et säikähdyksellä selvittiin mut hetkeen en oo kyllä ajamassa tai menossa kenenkään kyytiin...

Onks kellään kokemuksii kolareista ja ois ihanaa kuulla teijän tarinoita ja miten ootte selvinny niistä? Ja sit kans jos on jotain vinkkejä nii tänne suuntaan! :)