Jäätynyt22.5.2018 14:44
1/3
KOKEMUKSIA!?

Toivon tosi paljon nyt neuvoja, vinkkejä tai kokemuksia, apua siis.

Mun entinen kissa kuoli viime syksynä, hommattiin sitten aika pian uusi katti, se oli hetken aikaa yksin kunnes tuli toinenkin. Pikku hiljaa mun nenä alko menee tukkoon, ei aina rään takia vaan ihan umpeutuu, yleensä just ennen nukahtamista (vaikeuttaa sitä) ja aamulla. En ole ennen ollut allerginen, eli voiko olla allergiaa? Lääkärissä ravattu, allergialääkkeitä ja nenäsumutteita saatu, mikää ei oo auttanut. Ainoa mikä auttaa on sitä mitä suositellaan vaan max 2 vk, se tosi voimakas, en muista nimeä. Ja just sen takia pyrin ottaa vaan, kun hätä on suuri. Nenätukkosuus vaihtelee puolta.

Oon käynyt myös ns karanteenissa poikaystävän luona, pisin aika oli viisi yötä ja kuusi päivää, oireet helpottivat muttei loppuneet. Mut eikö se oo aika selvä? Allergiatestit ei paljastaneet kumminkaan allergiaa mikä on jännä, tätä on nyt jatkunut viime syyskuusta saakka ja oon aika täynnä tätä ja kyllä se elämää on haitannut.

Mietin myös voisko olla joku rakennevika, yliherkkyys jne, mut mitä ootte mieltä? Pitäskö mennä viel uudestaan tutkituttaa vai luopua kissoista? Toivon vaan et tää asia selviäis eikä olis mitää kriittistä, tuskin mut anyway tajusitte! Toivottavasti joku jakso lukee tänne saakka ja auttais.