Lohtujakelloja27.7.2018 22:08
1/3
Kivulias tamponi

Ääh
Joskus kyllä tuntuu, että olen harvinaisen viisas yksilö. Ikinä ennen en oo tamponeja käyttäny ja nyt otin vaan niitä mukaan 3 päivän sukulaisvierailulle. Otin niitä, koska suunnitelmissa oli paljon uintiani ja kärsin tällä hetkellä tavallista pahemmista menkoista.
Eilen tungin ekan tamponin sisään ja voi sanoa, etten osannut kovin hyvin. Sormet ei riitä työntämään sitä tarpeeksi syvälle, joten se jää tosi ikävästi hiertämään.
Nyt kun vaihdoin uuden, aloin itkemään, kun sen tamponin laitto sattui niin kamalasti. Pakko se vaan oli sinne tunkea.
Tässä talossa on tasan 2 naispuolista henkilöä. Toinen on jo siinä iässä, että menkat loppunu ja toisella ei ole alkanut vielä, joten olisi turhaa yrittää etsiä siteitä jostain.

Tää tampooni on niin huonosti sisällä ja sattuu ja hiertää kamalasti, en varmasti tule nukkumaan tänä yönä. Tää ei myöskään ole yhtään syvällä, joten pelkään sen luihkahtavan pois, tai pettävän. Olisi ikävää tahria kaverin lakanat ja koko sänky. Enää en kuitenkaan voi sitä mennä paremmin asettelemaan


En tiedä mitä pitäisi tehdä, mutta siitä olen varma, etten yhtäkään tamponia yksinkertaisesti PYSTY sisääni tunkemaan. Elän täällä siis seuraavat 2 päivää vessapaperilla ja yritän selvitä öistä.


Tää on niin ahistavaa