bloodvampire8918.6.2017 23:14
1/7
Keuhkoahtaumatauti

Huih... En olisi ikinä uskonut, että tulisin vielä tähänkin sairastumaan. Astma muuttui yllättäen vaikeaksi nyt kevään aikana ja sen takia menin sitten lääkäriin, kun en yksinkertaisesti saanut enää kunnolla henkeä ja liikkuminen oli vaikeaa. Aloitettiin uudet vahvemmat lääkkeet sen jälkeen, kun keuhkolääkäri oli ilmoittanut, että siellä keuhkoissa tosiaan on ahtaumaa eli nyt yritetään uusilla lääkkeillä rauhoitella tilannetta ja katsotaan mihin suuntaan se ahtauma on edennyt vai onko edennyt mihinkään.

Keskiviikkona mulla on lääkäri ja nyt menossa PEF-seurnantaa. En puhalla, kun vaan 200 asti mittarilla ja näin tuossa viikolla pikaiseen terveydenhoitajaa, jonka kanssa otettiin tuo puhalluslukema puheeksi ja häneltäkin tuli sitten tuomio, että kyllä siellä ahtauma on.

Tavallaan olo on surullinen, sillä oon vasta 27vuotias ja tupakoimaton. En ole siis ikinä polttanut, joten samalla myös suututtaa, koska kyllähän tuollaiselta olisi halunnut kuitenkin säästyä. D: Uudet lääkkeet auttavat vähän, ettei tule niin voimakkaita hengenahdistuksia, mutta kortisonitablettikuurin aikana hengitys oli vielä parempaa.

Nyt pitääkin sit vaan jännitellä sinne keskiviikkoon asti. >__< Onko täällä muita keuhkoahtaumaa sairastavia? Olisi kiva ruveta jakelemaan kuulumisia sairauden osalta.