Tutturitari9.5.2017 8:13
1/3
Kertokaa noloja tapahtumianne! (yli 18-vuotiaat)

Tälleen parikymppisenä ei enään tuu eteen hirveesti sellasia noloja tapahtumia mutta eilen HÄVETTI voi luoja. Miten noin voi käydä?

Menin eilen kauppaan, sellaseen kauppaan missä ei yleensä nää ketään tuttuja ja menin muutenkin aikaan, milloin kaupassa on vähiten porukkaa eli joskus aamupäivällä. Tarkotuksenani oli ostaa raskaustestejä koska menkat on myöhässä, vaikka tiedänkin, että raskaus on epätodennäköinen.

Menin kauppaan ja näin jo kaukaa, että parin vuoden takainen säätöni marssii kauppaan juuri samaan aikaan kun mä. Menin sit vauhdilla ja piilouduin hetkeksi hyllyjen väliin ja odotin että säätö ois jo kerenny hävitä kaupasta.

Otin siitä hedelmäaakkoset ja raskaustestit mukaan ja marssin vikkelästi kassalle. Tottakai JUST mun taakse ilmestyikin se mun vanha säätö, miten sattuikin. Yritin välttää katsekontaktia tai etten edes huomaisi koko säätöä, ja yritin piilottaa raskaustestiliuskat niitten hedelmäaakkosten alle kassahihnalla. Mulla oli kaikki valmiina, aattelin vaa pimputtaa lähimaksua ja heittää testit auki olevaan kassiini ja häipyä äkkiä. Raskaustestien ostaminen on muutenkin noloa, ja se vielä, että joku tuttu ja vielä vanha säätö näkee.

Kassapoika veti ostokseni viivakoodin lukijasta.
-HETKINEN, sanoi kassapoika kun yritin maksaa
Kassapoika nappas ne mun raskaustestit ja oikeen heilutti niitä mun eessä
-Anteeks, tää viivakoodinlukija ei ottanu näitä, ootas hetki pieni, sano se kassapoika ja yritti heilutella ees taas niitä testejä eikä se meinannut tulla millään. Just sillee et kaikki varmasti näki kun siinä paketissa luki isolla "RASKAUSTESTI X2" ja kuvat päällä. Sitte se kassapoika sai ne piipattua ja pääsin maksamaan
-EIKÄ! anteeks, ootappas vielä! Nyt noi meniki kahtee kertaa! Sitte sen piti mitätöidä niitä mun ostoksia ja sitte se taas heilutti niitä testejä mun nenän eessä ja viivakoodin lukijassa. Samalla joku vanhempi kassarouva katteli sitä sen touhuu ja tuli auttamaa ja sitte ne yhessä joutu sit näppäilee niitä raskaustestin viivakoodinumeroita siihen.

Tunsin koko ajan ne säädön katseet mun selässä ja sillä ja kellään muulla ei VARMASTI jääny epäselväks mitä olin ostamassa :D

Sitte se kassarouva ja se poika selitti molemmat mulle yhteen ääneen, että "anteeks hirveesti, näin voi käydä, siis välillä nää tulee kahtee kertaa ja välillä ei kertaakaa ja sitte täytyy mitätöidä ja näppäillä uuestaan!" Olin vaa et joojoo... Antakaa ne testit vaan mulle!

Loppujen lopuksi sain maksettua ja olin varmaan ihan punanen ja menin sellasta pikakävelyä pois kaupasta silleen, että melkein törmäsin yhteen vanhempaan pappaan ja ai hitsi se katto mua murhaavasti, kun nykyajan nuoret melkee kävelee päin :(


Mitä teille on sattunut? Otin nyt ton yli 18-vuotiaat kun muuten tulee "Hipaisin vahingossa ihastusta ohikävellessäni iiiiik"