TUULITUKKA22.10.2016 1:46
1/15
Kaveri yritti pakottaa seksiin tuntemattoman kanssa

Joo ehkä vähän suora otsikko. Mutta niin, olin parhaan ystäväni (jos sitä voi niin enää kutsua...) kanssa baarissa, ja niin kuin yleensä, pidettiin hauskaa. Loppu illast joku jäbä oli siinä mussa kiinni ja aattelin että ehkä se ois oikeesti ihan mukava. Tanssittiin siinä hitaat ja sit lähdettiinkin kaverin kanssa jo pois. Se tuli siinä tupakalla jo vastaan ja juteltiin kaikkee random mukavaa ja se tuli sit autoon mukaan.
Kaverin poikaystävä oli siis tosiaan kuskina (meidän molempien kaveri) ja se randomi jäbä tuli mukaan ku puhe oli että ajellaan vielä niinkuin bff sano. Sitten oltiinki yllättäen lähdössä kotiin ja bff sekä se random jätkä alkoi painostaan mua lähteen sen jäbän luokse mutta olin että ei kiitos, meen ihan kotiin nukkumaan. Ne jatko vonkaamista mutta sanoin että en mää halua lähteä ku haluan kotiin ja jopa bff:n poikaystävä sano että jos en halua lähtä niin en halua.

Bff alko huutaan mulle sit ku jätettiin random jätkä kotia että tajuunko mää että en ole tervetullut hänen autoonsa ku en lähtenyt random jäbän mukaan. Olin sillee että no aivan kuule on v****n sama, mua ei painosteta tommoseen paskaan. Ja sitten tietenkin syyllisti minua siitä kun "hänen autoonsa jonkun randomin pyysin". Kun minä ihan oikeasti luulin et jäbää kiinnostais ihan muuten tulla meidän kanssa ajelemaan (niin kuin noin puoli tuntia sitten oli tarkoituskin).

Oon nyt itekki tosi hämmentynyt tästä tilanteesta, varsinkin kun paras ystäväni on vihainen mulle kun en halunnut mitään yhden illan juttua, niin teksti on varmasti tosi sekava.