vispilänkauppa24.6.2017 13:57
1/3
Kasvoin kait naiseksi

En oo koskaan ollu luonnostaan hoikka, ensimmäisen kerran taisin laihduttaa joskus 9-vuotiaana. Olin pienenä pullukka mutta en kuitenkaan ylipainoinen. Menkat alko joskus 4. luokalla, en tiiä johtuko geeneistä vai ylimääräsestä rasvakerroksesta... Ku murrosikä alko niin tuli myös akne. Olin siis ala-asteella vähän pullukka finninaama. Mun kasvonpiirteet itessään on ihan jees mutta ei se akne niitä parantanu.

Kroppa kasvo ja yläasteella olin ihan hoikka mutta akne vaan paheni. Leikkasin tukan lyhyeks ja se oli ihan katastrofi. Tuli mt-ongelmia ja itsetunto laski. Lukiossa sitte alko tulla syömishäiriökäyttäytymistä ja laihduin. Treenasin ja kroppa muuttu timmimmäks. Akne häipy lukion jälkeisen elämänmuutoksen myötä lähes kokonaan. Hiukset yltää nykyään perseeseen.

Nyt tilanne on siis se että mun sisällä asuu edelleen se pieni pullukka finninaama vaikka peili näyttää jotain muuta. Miesten katseet hämmentää ja tuntuu että ihmiset kattoo vaan pahalla. En oo tottunu ajatukseen siitä että joku vois haluta kattoo mua ihan vapaaehtosesti (näin kärjistetysti :D) Jos oon lähössä johonki ja kämpillä peilistä kattoo kaunis nuori nainen niin julkisella paikalla se on muuttunu suohirviöks.. Muita joilla sama tilanne?