korppinena5.6.2017 12:42
1/13
kaikkien aikojen paras motivaatio juoksemiseen...

Heipsansaa! Tässä mietin vain, että onko kukaan pelannut tai kokeillut "zombies, run!" appia? Itse juuri ennen kesälomaa aloitin ja aivan täydellisen mahtava sovellus! Eli te ketkä ette ole koskaan kuulleetkaan tällaisesta sovelluksesta täältä tulee vähän infoa:)
Eli siis Zombies run peli on juoksemiseen tarkoitettu sovellus, eikä ole todellakaan mitään sellaista mitä kaikki muut ovat. Eli siis menet juoksulenkille, ja sua siinä pelissä jahtaa zombit:D Se mittaa kuinka nopeeta meet ja kun tulee varoitus, että zombeja lähistöllä, nii sit mennään ja lujaa! Eikä tää ees oo se kaikki! Tähän on kirjotettu ihan oikea tarina ja siinä näköjään voi jotenkin selvittää kaikkia mysteerejä (?). Lisäks sitä tukikohtaa voi vahvistaa ja rakentaa uusia sairaaloita yms. kun keräät juostessas tarvikkeita.
Tää on paras just siinä, kun aina kun oon lähteny juoksemaan ja laittanu musiikin soimaan, nii ei vaan jaksa yhtä kauan. Tässä on nimenomaan se, että juokset ns. pelosta nii pääset paljon nopeempaa ja ylität ittes niiku miäki oon tehny! Aiemmin saatoin tehä kymmenen minuutin lenkkejä puoliks kävellen eikä ees ollu hauskaa, mutta kun tällä menee nii oon juossu puol tuntii ja kerran menin yhden kilometrin 5 ja puolessa minuutissa (olin muuten ihan paniikissa:D)
Eli jos et oo kokeillu nii oikeesti suosittelen aivan sydämeni pohjasta. Ainut huono puoli osalle saattaa olla se,että tarinaa kerrotaan englanniksi:/
Jos taas oot kokeillu joskus/pelaat edelleen, nii kertokaa omia kokemuksia ja hauskoja muistoja, koska oikeesti fangirlään tätä tällä hetkellä aiiiiivaaaan liikaa!