Vensku27.6.2017 13:29
1/2
kaikki mun menkoista, voiko pillerit alottaa ilman menkkoja?

mun menkat ei oo ikinä ollu säännölliset, mut ne on alkanu yli 4v sitten, kun olin 5.lk ja nyt menossa amikseen.
Alusta muistan sen, et ne tuli aina ku olin lomalla :'D ja ne oli erittäin runsaat ja kamalat, mut sit ehkä pari vuotta sitte ne alko tulee nii, et ne kesti ihan järkyttävän kauan, mut vuotoo tuli tosi vähän. En tiiä yhtää, kui kaua ne kesti ku se oli nii vähästä etten ees välittäny ku pikkuhuosunsuojaki vaa riitti, eikä ollu mitään kipuja tai muuta.
Mut nyt helmikuun lopussa ne tuli ja ne oli taas aivan järkyttävän kivuliaat ja runsaat. Mun piti jokasen oppitunnin jälkee suoranaisesti juosta vessaan ku noustessa tuntu et kaikki tulee läpi eli just pystyin olemaan 45min ilman vessaa. Ja ne kesti vaan sen viikon.
Ja nyt helmikuun jälkee niitä ei oo tullu?? Kävin terkkarilla huhtikuussa ja se anto mulle yaz-pillereitä ja sano, että alota ne, kun menkat tulee seuraavaksi, mutta eipähän oo tullu.

Eli mulla ei oo ollu menkkoja nyt 4kuukauteen. Ei oo mahollista, että oisin raskaana enkä oo laihtunu tai lihonnu.

En oo nyt lomalla ni en voi mennä terkkarille enkä haluu mennä lääkäriinkään.. jos niitä ei nyt vielä hetkeen näy niin voinko vaan alottaa noi pillerit ilman menkkoja? Niitä on kolmeks kuukaudeks, joten koulu alkaa ennen, kun ne loppuu ja pääsen terkkarille, jonka avulla saan sitten reseptin. Huhtikuussa se terkkari sano, että mun pitää mennä sen luokse vielä toukokuun lopussa kertomaan, miten ne pillerit on toiminu ja, että se laittaa lääkärille reseptin, jonka avulla saisin apteekista sitten lisää, mutta en sitten menny sinne, koska en oo vielä alottanu niitä pillereitä.

Mitä mä teen?