Anneeh31.5.2018 18:02
1/10
Jos joku tietää skolioosista

Haluisin kysyy mielipidettä joltain jolla on todettu skolioosi. Oon siis miettiny voisko mulla olla se. Eli, oon huomannu, että mun vasemman puolen kylkiluut on koholla verrattuna oikeen puolisiin. Samoin vasen lapaluu tulee tosi paljon ulos, mutta vasen näkyy tosi heikosti, eli on siis selkeesti sisempänä. Lisäksi jos katon itteeni peilistä ja seison niin että kädet roikkuu alaspäin sivuilla, vyötärö erottuu selkeemmin vasemmalta. Eli siis vyötärön ja vasemman käden välissä on isompi rako kun toisella puolella. Ja sit jos katon mahaani suoraan ylhäältäpäin, se näyttää niinku ois kääntyny oikeelle eli on siis vinossa.
Multa on joskus katottu terkkarilla ryhtiä vähän tarkemmin mutta siihen ei kuitenkaa puututtu enää jälkeenpäin eikä siinä ilmeisesti sit nähty mitään. Tota ulkonevaa lapaluuta terkkari kyllä ihmetteli mutta totes sit vaan että eihän kukaan oo täysin symmetrinen. Oon vaan nyt ruvennu miettimään että entä jos mulla onki skolioosi.🤔
Kiitos jos jaksoit lukee ja ois kiva kuulla muiden kokemuksia ja että oonko ihan vainoharhanen vai onko aihetta käyä jossain tutkimuksissa.