homoananas19.7.2018 19:12
1/3
Jatkuvasti kipeänä

No niin demi tohtorit, oisko jollain samanlaisia kokemuksia siitä että on jatkuvasti sairaana? Onko kellään selvinnyt koskaan että mistä se johtui, mikä siihen auttoi jne?
Lääkäri aika varattu parin viikon päähän mutta kyselisin silti täältäkin jos löytyis kohtalontovereita.

Oon viime vuoden loppu syksystä/talvesta asti ollut parin kuukauden välein jollakin tavalla kipeä, välillä kuukaudenkin välein. Mulla on ollut tänä aikana mm. 3 kertaa enterorokko, yks mahatauti, pari pitkään kestänyttä flunssaa, munasarja kysta leikkaus, ylävatsakipuiluja ja oisko tää nyt sit jo viides rajusti oireileiva hiiva/emätintulehdus. Pari huomiota elämäntavoista:

-syön c ja d-vitamiinia, sinkkiä ja maitohappoja
- Oon vähentänyt reilusti vehnäjauhojen/sokerin käyttöä, käytän paljon täysjyvävilja tuotteita ja oon tälläkin hetkellä sokerilakossa
- Pyrin kokoajan muutenkin parantamaan ruokavaliota, syömään enemmän kasviksia jne
- Yritän liikkua enemmän mutta yleensä sairastelujakso/siitä paraneminen aina katkasee sen. Lenkkeilen kuitenkin koiran kanssa päivittäin+hyötyliikunta
- Unirytmi on ok
- En polta ja juon harvoin
- Ei perussairauksia paitsi masennus (jatkunut jo 9 vuotta)
- Huolehdin hyvin käsihygieniasta

Mulla on ennen ollut mun mielestä aika hyväkin vastustuskyky ja olin ennen tosi harvon kipeenä. Hoidin usein esim mun kipeitä pikkuveljiä enkä koskaan saanut ite tartuntaa. Stressi ei oikeen selitä asiaa koska oon ollut jo vuosikausia stressaantunut millon mistäkin eikä esim pahimpaan stressi aikaan koulussa ollut tätä ongelmaa koskaan. Nyt kuitenkin tää jatkuva sairastelu alkaa pikkuhiljaa ärsyttää ja onhan tää hiton kallistakin kun aina saa apteekissa ja lääkäreillä juosta. Joten osaisko joku neuvoa/kertoa omia kokemuksia?