Sperare10.8.2017 10:52
1/14
Jatkuva ahdistus vie voimat.

Oon tehny jo monta keskustelua täst aiheesta, mut mun on vaan pakko päästä purkamaan tää jonnekkin.

Tää jatkuva jännitys sosiaalisissa tilanteissa ja ahdistus vie multa kaikki voimat. Mulla alko tänään koulu ja oon ihan väsynyt nyt kun pääsin kotiin kun koko koulupäivän oli kauhee ahdistus ja jännitys päällä.

Jännitän siis tosi paljon esiintymistä, missä pitää puhua muiden edessä tai kertoa itsestä muille tai lukea joku tekstinpätkä esim. Tunnilla. Ennen mun vuoroa mun sydän hakkaa, kädet hikoaa ja tärisen. Ääni pettää eikä puhumisesta tule mitään. Myös vastakkaisen sukupuolen kanssa puhuminen on mulle hankalaa, ja punastun ilman mitään syytä.

Oon varsinkin koulussa kokoajan sellasessa jännittyneessä tilassa, en pysty olemaan rennosti. Mietin mitä muut ajattelee musta tai näytänkö tyhmältä yms. Koulupäivän jälkeen kun pääsen vihdoin kotiin ja voin olla rennosti, oon hirveen väsynyt enkä jaksa tehdä enää mitään kun toi jännitys ja ahdistus vie kaikki voimat.

Oon miettiny et voisko tää helpottaa jollain lääkkeillä, mut sit pelottaa et voiko niihin tulla riippuvaiseksi auttaako ne loppupeleissä mitään.

Mitä mä teen? :(