Helmikatariiina27.7.2018 16:35
1/7
Itsensä rakastaminen

Mä oon alkanut ettimään itsestäni hyviä puolia. Ennen löysin vaan niitä huonoja.

Mun keho on elellyt täällä maapallolla jo jonkin aikaa, ja se on kohdannu paljon asioita.
Ahdistelua, hyväilyä, lämpöä, vihaa, inhoa ja rakkautta.
Mua itteäni on siis seksuaalisesti ahdisteltu, vaikka oon alaikäinen. Seiskaluokan alussa mulla oli poikaystävä, joka teki asioita vaikka sanoin ei. Se hiplas vähän sieltä sun täältä, ja puristeli vaikken halunnu. Pääs kuin koira veräjästä.
Mun keho on kokenu myös lämpöä. Ihaninta on ehkä perheenjäsenien halit, tai poikaystävän suudelmat.

Mua ei oo koskaan kutsuttu laudaks naamatusten. Ainakaan kukaan muu kuin mä itse. Ala-asteella mua kiusattiin, mutta se ei johtunut kropasta.
Jo neljännellä luokalla mun itseinho näkyi. Mua alko ahdistaa pukeutuminen, ja yritin olla samanlainen kuin muut. En onnistunu.

Vitosluokalla aloin pukeutumaan ihan niinku tykkäsin. Olin sillon aika jätkä. Tykkäsin käyttää just sellasia vaatteita, mitkä tuntu hyvältä. Mm. Verkkareita.

Kuudennella luokalla huomasin, että mun monilla kavereilla oli jo tissit. Menin äitin kanssa ostamaan prismasta rintsikoita, ja olihan mulla jo vähän kehittynyt rintaa. Hyvin vähän, mutta oli sielä jotain.

Lopulta olin niin kyllästynyt mun pieneen rintavarustukseen, että laitoin sinne rintsikoiden sisään jotain pumpulijuttuja. Kyllähän ne ihan aidoilta näytti.

Seitsämännellä luokalla tissit oli kasvanu vähän. Yhtäkkiä huomasin, et mun peppu oli pyöree. Aloin tykätä siitä, se keräs muutamien poikien huomion. Sain välillä kehuja hyvästä pyllystä. Se oli mahtavaa. Seitsämännellä luokalla muutenkin huomasin pitävän joistain asioista ittessäni.

Mun naama ja rinnat mietitytti edelleen. Yhtäkkiä tajusin, et ei mulle ees sopis isot tissit. Oon vaan 159cm,ja suurinpiirtein tälläseks mä jään.
Naama ei omasta mielestä oo kunnossa. Tuskin ikinäkään oon siihen tyytyväinen.

Mä oon niin pitkään ku muistan, kärsiny alipainosuudesta. Nykyään en oo enää vaarallisesti laiha, mutta kun vanhoja alakoulun kuvia katselee, käy kyllä sääliksi. Ihan luut näkyy :((

Muistakaa pojat ja tytöt rakastaa edes jotai pientä asiaa itsessänne! Olette kaikki ihania, jokaisesta löytyy hyvää!