Poistunut demittäjä21.3.2018 21:07
1/11
Isä käski laihduttaa

Mun isällä on ollut jo pitkään tapana huomautella mun ulkonäöstäni. Yläasteella olin ylipainoinen milloin iskän kehotukset pudottaa painoa oli ehkä vielä ihan aiheellisia, mutta ulkonäöstä ja painosta huomauttelu vaan jatkuu vaikka oon laihduttanut itteni normaalimittoihin.

Oon tässä järkeillyt huomauttelun johtuvan todennäköisesti siitä, että meidän suvun naiset on yleensä luonnostaan pieniä ja hoikkarakenteisia. Itse olen perinyt isän puolen suvulta rotevan rakenteen ja etukenon; leveät lanteet ja isot tissit. :D mutta siis äidin puolen suvun kanssa ollaan enemmän tekemisissä, ja kaikki siltä puolelta löytyvät naiset ovat välistään lautoja, eli laihduttuanikin näytän heihin verrattuna rotevahkolta.

Mutta takaisin aiheeseen. Isällä on siis tapana heittää ilmoille suht loukkaaviakin kommentteja mun ulkonäöstä. Nähdään melko harvoin koska en asu kotona, mutta aina silloin kun nähdään, saan kyllä kuulla olevani iso, kehotuksia lähteä lenkille ja ottaa vähemmän ruokaa lautaselle. Isällä on tapana myös kommentoida mun rintojeni kokoa (kyllä, luit oikein) esimerkiksi huomauttamalla aina jos rintani näyttävän jossain vaatekappaleessa isommilta kuin yleensä. Mitä taas seuraa kehotus pudottaa painoa, että tissitkin näyttäis vartaloon sopivammilta.

Yritän aina tietenkin sanoa että oon tyytyväinen näin enkä halua pudottaa enenpää painoa, mutta kritisointi vaan jatkuu.
Mitä voisin sanoa sille että tää huomauttelu loppuis? Nyt mun itsetunto on sen verran hyvä että ymmärrän olla ottamatta itseeni noista kommenteista, mutta ärsyttää silti kun ei voida käydä yhtäkään keskustelua ilman että mun painoni tulee esille.

Hjelp?