MAANSIIRTOFIRMA14.4.2018 4:35
1/3
Inhoon ripsivärejä mut ripsenpidennyksetkään ei käy... huoh

Haluaisin vain tuuheammat ripset.

Tekoripsien laittaminen on ärsyttävää ja se et oikeasti saa niistä sopivan kokoiset ja muotoiset on täyttä tuskaa. Muutenki se liimailu rasittaa luomia.

Ripsivärien poistaminen on tuskaa. Oon huomannut että multa irtoilee usein ripsiä kun pesen niitä vaikka yritän kuinka hyvällä putsarilla ja hellävaraisesti vanulapun kanssa. Käytän vieläpä vesiliukoista ripsaria. Lisäks se silmien päivittäinen hankaaminen ei vaan voi olla hyväksi tai se et silmään menee aina välillä vettä ja pesuainetta vaikka pitää tiukasti silmät kiinni. Ja ripsaria pitäis olla useampi kerros että saa edes jonkinlaisen tuuheusefektin mikä tekee tosta pesemisestä työläämpää.

Ripsien värjäyksessä ja yumilash kestotaivutuksessa oon käyny. Taivutus oli jees ja pysy melko pitkään mut se väri ei riitä koska ripset näyttää ohuilta kuitenkin.

Ripsenpidennyksiä en oo kokeillut koska 1. Ne on kalliita ku pitää vähän väliä huoltaa 2. Se liima saattaa ärsyttää heti tai pidemmän päälle 3. Ilmeisesti vahingoittaa omia ripsiä

Vois joku jo keksiä jotain uutta ja hyvää keinoa. Ku en haluaisi niin paljon pidentää ripsiäni vaan enemmänkin tehdä niistä tuuheamman näköiset.