u^pp23.4.2017 8:22
1/7
Immenkalvo-ongelma

Eli siis testasin nyt näillä menkoilla ensimmäistä kertaa tamponia. Oli toisiksi pienin koko, ei liian suuri mun vuotoon. Sain tamponin oikealle paikalleen pienen tappelun jälkeen, ei sattunut ja kaikki ok.

Tamponin poisto on kuitenkin joka kerta (olen nyt neljä tamponia käyttänyt) sattunut niin paljon, että itkun kanssa sen olen väkisin repinyt pois. Eri kulmia olen koittanut, ei vaikutusta. Eikä tamponi ole myöskään ollut liian kuiva, kun olen sitä ottanut pois. Se onkin juuri tyssännyt vasta emättimen suulle, eli varmaankin immenkalvo ottaa vastaan? Olen siis neitsyt. Mietin siis, että voiko mulla olla se reikä immenkalvossa jotenkin tavallista pienempi, kun tekee niin kipeää ihan normaalin kokoisen tamponin poisto? Oli siis vielä Tampax käytössä, joka laajenee enimmäkseen pituussuunnassa. Vaihdoin nyt ainakin näiden menkkojen loppuun asti siteiden käyttöön, kun en kestä sitä kipua ja epämiellyttävää tunnetta, mikä tulee, kun joudun tamponin poistamaan. Myös asettaminen sattuu hieman, mutta saan sen tamponin helpommin siihen suuntaan laitettua, vaikka immenkalvo ottaakin vastaan.

En ole vielä itse kurkannut, että miltä se immenkalvo siellä näyttää. Ajattelin koittaa katsoa näiden menkkojen jälkeen. Voisiko tätä kuitenkin käydä gynellä tarkistuttamassa, että kaikki on normaalisti? Haluaisin käyttää tamponeja, mutta en yksinkertaisesti voi, kun se pois ottaminen sattuu niin paljon ja on todella epämukavaa. Sehän vasta mukavaa olisi, jos joutuisin jossain julkisessa vessassa alkaa itkua vääntämään, kun tamponia vaihdan. :D