CottonCandie26.5.2015 4:17
1/28
Iholle nousee hyttysenpuremalta näyttäviä paukamia koko ajan wtf

Ainakin tuntuu että nämä olisi viimeisen parin/muutaman tunnin sisällä lisääntyneet tasaista tahtia, tai sitten vain raapimisen seurauksena nousee esiin tai jotain. Viimeisin, jonka läpimitta suurimmillaan 5cm (huomatkaa pienemmät paukamat ympärillä):
http://aijaa.com/RtFVYN

Siis mitä hittoa oikeasti nyt. Tuo on siis tosiaan siinä polvitaipeen vieressä, kun taas kyynärpään kohdalla huomasin pari tuntia sitten samantyylisen ryhmittymän, tosin silloin oli useampi pienehkö paukama eikä tuollaista isoa. Se tosin on tässä tunnin sisään laskeutunut ja lieventynyt??

Vasemmassa käsivarressa ollut ainakin pari paukamaa, sekä oikeassa että vasemmassa sääressä ainakin yhdet (tuon ison ryhmän lisäksi), kainalon kohdallakin ja.. Ainakin viisi yksittäistä siis, jos ei enemmänkin. Ne tuntuu kutisevan vähän vuorotellen ja lieventyvän jos annan niiden olla. Vaihdoin pari tuntia sitten vaatteet siltä varalta että niiden sisään olisi päässyt jotain kirppuja tai muuta, mutta näköjään juttu ei parantunut sillä. On siis iho kuitenkin ollut vaatteilla peitettynä noista kohdista koko ajan. Eikä mulla myöskään ole havaittu allergioita minkään suhteen.