Juuuj4.8.2018 18:33
1/15
Huimaus aamulla

Eli mua on nyt jotain 5 kertaa huimannu tosi paljon ku oon heränny.
Nyt kahtena viimesinpänä aamuna ja tätä ennen joskus 2 viikkoo sitte muutamana aamuna. Se huimaus on pahinta jos kurotan alaspäin, eli esim. nostan maasta jotain tavaraa. Yks kerta melkeen kaaduin pelkästään naamaa pestessä, ja jouduin pesemään naaman silmät auki jotten kaatuis.
Tänään taas meinasin kaatua ku kurotin alaspäin (alan heilumaan puolelta toiselle).

Aamulla kun avaan silmät en pysty kattomaan tarkasti, vaan tuntuu et mun silmät ”pyörii”. Toi silmien ”pyöriminen” menee ehkä 10 sekunnissa ohi mut muuten tätä kestää aamusin ehkä 10 min.

Mietin et voisko tää johtua stressistä, oon ollu lähiaikoina TOSI stressaantunu johtuen koulun alusta ja sosiaalisten tilanteiden pelosta. Oon myös kuitenki huomannu et yleensä näinä päivinä ku mua on huimannu, en oo edellisenä päivänä syöny kovin hyvin. Mulla oli muutama kuukaus sitten matala hemoglobiini, mut parin viikon rautakuurin jälkeen se oli jo normaali. Nyt en oo taas syöny paljoa lihaa ja mietin et voiskohan tää johtua raudanpuutteesta?

Oisin ilonen jos joku osais kertoa voiko stressi aiheuttaa tällästä, en haluais ”turhaan” mennä lääkäriin.

Sain myös juuri propralia sosiaalisten tilanteiden pelkoon ja mun on pakko ottaa sitä torstaina kun koulu alkaa jotta selviän, mut en uskalla ku pelkään et se vois jotenki lisätä tota huimausta :/