Jensku00727.4.2017 9:08
1/4
Hormonikierukka tekee kropalleni temppuja vai olenko raskaana?

Enpä olisi vuosi sitten kuvitellut tekeväni Demiin tällästä keskustelua mutta alkaa pikkuinen vainoharhaisuus jo iskeä, niin mitäpä tässä menettää :D
Elikkäs tilanteeni on seuraavanlainen: Olen 24-vuotias, syyskuussa 2016 mulle laitettiin Jaydess hormonikierukka, eli siitä on nyt noin 7 kk aikaa. Alussa oli kipuja ja tiputtelua muutaman viikon ajan. Sen jälkeen ainoastaan paria päivää ennen menkkojen alkua oli kovia menkkakramppeja ja PMS-oireita. Vuoto tuli siis ihan ihan normaalisti kierukasta huolimatta.
Edelliset menkkani alkoivat 2.4. ja ovulaationi tapahtui 18.-20.4 välisenä aikana.
Noin viikko sitten eli 20. päivä alkoivat oireet, jotka ovat jatkuneet tähän päivään asti. Menkkani pitäisivät alkaa noin 5.5. Yleensä heittää parilla päivällä.
Oireitani ovat tähän mennessä olleet; rintojen tuntoherkkyys (tunnen rintani rintsikoita vasten, ennen näin ei ole ollut), alavatsan nippailu vasemmalta puolelta, menkkakipumaiset alavatsakivut, normaalia kovempi väsymys (nukun yli 8 tuntia mutta silti väsyttää), mieliruuat maistuvat puulta ja sellaiset ruuat maistuvat hyviltä joista en ennen ole välittänyt, otsani on rasvoittunut ja siihen on ilmestynyt näppylöitä, kaamea hikipuuska iskee vaikka istun paikallani, samalla kuitenkin paleltaa.
Raskaustestin olen tehnyt tänä aamuna aamuvirtsaan ja tulos oli negatiivinen. Siksi nyt ihmetyttääkin, että eikö tälläisillä viikon jatkuneilla oireilla mahdollinen raskaus tulisi jo testissä näkyä?? Vai onko hormonikierukkani yhtäkkiä päättänyt teettää minulle raskaudenomaisia oireita :(