bestofthebest8.5.2017 19:39
1/4
Homeongelma

Hopsan.

Epäilen, että työpaikallani on homeongelma. Olen ollut samassa paikassa töissä jo kauemmin, mutta vasta hiljattain alkoi epäilykset heräilemään, kun nyt töissä ollessa on ollut tukkoisuutta, väsymystä ja sellainen usvainen ja hidas olo. Hoksasin myös, että viime kesän jälkeen alkoi selittämätön sairastelukierre, flunssaa, keuhkokuumetta ja jatkuva yskä. Sain tämän vuoden puolella astmadiagnoosin ja kaupan päälle pari heinäallergiadiagnoosia, joista ei siis aiemmin ole ollut mitään hajua.

Onko teillä ollut samanlaisia kokemuksia? Mitä ootte tehny jos just työpaikalla tai omassa kodissa on ollut samaa ongelmaa? Meillä tuota ongelmaa ei ole vielä tutkittu, mutta oon vähän kauhuissaan että pitääkö nyt ottaa loparit tuon takia, ettei tarvis taas koko kesää sairastella. En ole ainoa työntekijä joka oireilee. Altistumisessahan on vaarana myös monikemikaaliyliherkkyys ja vaikka mitä muuta?

Send help :( Voiko altistuminen aiheuttaa mielialan vaihteluja? Tuntuu että joka ilta alan vaa pillittää ihan turhasta, tai sit oon vaan väsyny tähän tietämättömyyteen ja tähän oloon.