suklaakakku12312.7.2018 19:34
1/3
Hiusasiantuntijat hoi!!

Hei!

Mulla on nyt aika pitään ollu semmonen ongelma, että hiukset katkeilee, kuivuu ja haarottuu _todella_ helposti.

Tuntuu, että mikään mitä teen hoitaakseni hiuksiini ei auta. Pesen hiuksia noin 2-3 kertaa viikossa (liiallinen pesu kuivattaa/vaurioittaa?), ja käytän aina kuiville & vaurioituneille hiuksille suunnattua shamppoota ja hiusmaskia tai hoitoainetta. Vältän myös lämmön käyttöä hiuksiin, ja jos käytän lämpöä, käytän myös lämpösuojaa. Käytän myös kosteuttavaa hiusöljyä ja teen hiusnaamioita hiuksiini.

Mitä voisin tehdä enemmän? Onko täällä sieluntoveteita joilla tämmöstä samanlaista, mitä ootte tehny hiuksienne laadun paranemisen eteen? Tuo katkeilu ja erityisesti hiusten kamala haaroittuminen on todellakin mulla se ongelma.

Hiuksiani en voi/halua kampaajalla kauheasti lyhentää, kuin latvoista vain vähän tasausta ja kuivimpia latvoja pois, koska hiukseni ovat jo lyhyet polkkamalliset, enkä halua mitään tositosi lyhyttä. Vasta eilen kävin myös leikkauttamassa kuivimmat latvat pois ja samalla tehtiin Olaplex-hoito.
En myöskään ole värjännyt hiuksiani moneen kuukauteen, joten katkeilun ei liiallisesta värjäämisestä johtua pitäis.

Kaikki apu ja ehotukset otetaan avosylin vastaan! :D parturit, kampaajat ja kaikki hiuksista vähänkään tietävät nyt auttamaan!!