tylsimys31.5.2017 18:19
1/22
Hiukset lähtee, APUA

Tarvitsisin kipeästi apuanne. Ensiksi mainittakoon, että kilppari ja veriarvot on tutkittu ja kaikki on ok. Ihotautilääkärini mielestä kaikki on ok ja olen ajoittain hyvin luulosairas, mutta en oikeesti vaan usko että tää on enää normaalia.

Multa alkoi lähteä viime talvena hiuksia. Tupoittain suihkussa ja harjatessa vielä samanverran. Nyt tilanne on jokseenkin tasoittunut, mutta mulle on tullut kaksi pyörrettä takaraivolle joiden uskoisin johtuvan hiusten ohenemisesta, jakaus näyttää tietyssä valossa ihan joltain 60 vee naistyyppisestä hiustenlähdöstä kärsivän naisen jakaukselta ja OTSA on kaikista pahin. En voi pitää hiuksia kiinni enkä auki tuntematta hirveää ahdistusta hiuksistani.

Otsan hiusraja (ei siis ohimoiden) on harventunut sellaiselta 1cm alueelta ja nyt ihan vasta oon myös huomannut että multa lähtee pitkien hiuksien lisäksi sellaisia 1-5cm hiuksia myös. Eli ilmeisesti niitä uusia nysiä, joita otsallani enää kasvaa.

Ja vielä: mulla oli syys-talvella hirveä stressi, mutta tilanne rauhoittui joskus maaliskuussa. Nyt stressaan enää näistä hiuksistani. Shampoot on vaihdettu silikoonittomiin, ruokavaliota tehostettu, liikuntaa olen lisännyt mutta kun mikään ei tunnu auttavan ja haluaisin vaan hiukseni takaisin.

Osaako kukaan auttaa? :( ja oon siis 20-vuotias nainen.