ihanhukassa3.7.2017 7:25
1/2
Herpeskö vai joku ihan perus hankauma finni ?

Olen seurustellut yli vuoden saman ihmisen kanssa, kävimme molemmat testeissä ennen seksielämän alkamista ja kaikki oli negatiivista.
Tiedän toki että monissa taudeissa itämisajat ovat pitkiä mutta mulla oli ennen tätä suhdetta ollut melkein kolmen kuukauden säätö vain ja ainoastaan yhden kanssa. Ja poikaystävällä oli melkein puoli vuotta viime yhdynnästä (vihaan tuota sanaa :D)
Joten luulisi että jos meillä jotain olisi ollut se olisi jo testeissä näkynyt.
(No myöhemmin kävin perus papa kokeessa ja thats fine too, kun jotkuthan taudit näkyy vain papassa ja mulle sanottiin että papaan kannattaa mennö vasta kun aikaa hetki kulunut nii oottelin aika kauan ennen kun kävin.
Tässä vaiheessa oltiin aloitettu jo seksielämä ja se papa tulos tosiaan oli ok)

Mulla tuli eilen, ja ollaan siis tosiaan yli vuosi oltu poikaystävän kanssa yhdessä, semmonen ihan finnin näköinen pieni näppy nivus taipeeseen, melkein tohon häpyhuuleen, kaukana se ei siitä oo.
Pohdin kun oon nyt kaks päivää ottanut meidän parvekkeella aika hiostavissa pienissä hankaavissa shortseissa aurinkoa että oisko ne hinkannut sen siihen? Kun mä oon tuntenut semmosta hankausta siinä kohdassa aina kun oon vetänyt ne shortsit jalkaan ja menny tonne aurinkoon.
Siinä on semmonen valkoinen pääki mikä finneissä on, yritin eka puristaa mutta ai s*atana kun sattu niin annoin olla.

Sit rupesin googlettaa ja tuli kaikkea paiseista herpekseen ja kuinka pitäs mennä poistattaa gynelle ja plaaplaaplaa.

Siis se näyttää ihan turvonneelta finniltä.
Mutta voiko finni tulla tohon kohtaan? Pitääkö mun nyt mennä lääkääriin/sukupuolitautitesteihin? Mulla ei oo ikinä ollu tommosia eikä kyllä finnejä hirveästi muutenkaan.