RauliRusakko5.5.2018 9:53
1/3
Help, onko syytä hakea jälkiehkäisypilleri tässä tapauksessa?

Eli tarvin nyt pikaista neuvoa, koska ahdistaa suuresti. Oon siis tähän päivään mennessä harrastanut seksiä ainoastaan naisten kanssa ja tää tilanne tuli jotenkin ihan puun takaa.

Eilen illalla siis eräs mun miespuolinen ystävä oli käymässä mun luona ja jotenkin juttu eteni alkoholin jälkeen äkkiä siihen, et oltiin alasti ja hierottiin kehojamme toisiaan vasten (plus käsipeli oli kuvioissa myös). Koska mtn kortsuja ei ollut (ja en käytä muutakaan ehkäisyä), varsinaista yhdyntää ei tapahtunut. Mutta arveluttaa se, jos siemennestettä pääsi silti jossain vaiheessa mun sisälle...koska genitaalit oli siis varsin läheisessä kosketuksessa näin muuten. Sukupuolitautien mahdollisuus on toki olemassa ja niihin testeihin oonkin menossa about parin viikon päästä. Varsinkin, kun tän tyypin taustat on sen verran hämärät.

Mutta siis: kannattaako mun hakea tänään jälkiehkäisypilleri (tapauksesta kulunut jo arviolta 15h) varmuuden vuoksi? En toisaalta kyllä haluaisi sotkea mun hormonitoimintaa turhankaan takia ja etenkin kun mulla on taipumusta laskimotukoksiin (ollut jo kerran). Vai jätänkö pillerin hakematta ja teen raskaustestin joskus myöhemmin?