Perunalapasessa1.8.2017 20:50
1/2
Haluun jakaa kokemukseni kuukupista

Ostin joku aika sitte kuukupin. Olen 14 vuotta vanha. Neitsyt. Käytin ennen tamponeja.


Joo siis ekana, se oli iha mahdoton saada sisään ::DD mut k vähä väänsin ja tungin kivusta huolimatta ni kyl se meni sinne ja joo ei tunnu miltää ku on sisäl.

Sit se hankalin osa. Se poisotto. Okei väännön ja sormien tunkemisen jälkee sain ku sainki sen pois mut kaikki veri vaa roisku kaikkialle siihe pönttöö ja se oli vähän nasty.

Täs vaihees tapahtu sit vittu.

Ok kuukuppi sisällä, ei tunnu missää, elämä on jees, rakastan puuhailla kynsien kanssa>tekaisen rakennekynnet itselleni ehkä viikon tauon jälkeen ja jos kukaan tietää minkä mittaset kynnet Uino Ainolla on ni suunnillee sen mittaset>tulee hetki poistaa kuukuppi metrin mittaisten kynsien kanssa>kiroilua

Mä oikeesti luulin et täytyy lähtee jonnekki gynelle et saan sen pois ja itkin ja huusin tyylii siel vessas mut kunno säätämisen jälkee sain sen pois.


Oon nyt neljä päivää sitä käyttäny ja yöllä kanssa, en vaihtais enää kertakäyttösiin suojiin vaik on viel vähä opetteluu poistos ja ehk vähäse laitossaki.

Se vaa et siel pillussa kumminki on sitä verta ku sen laittaa ni sitä vähä tulee alushousuihi (ainaki skon et se tiputtelu johtuu siitä tai sit laitan kupin väärin ain lol) ja siks käytän kuukupin kaa aina pikkuhousunsuojaa mut joo jos ei ois näit metrikynsiä ni ois varmasti paljo helpompaa ja suosittelen kyl lämpimästi kaikill kuukuppia vaik saattais alussa ollakki hankalaa ja kivuliasta !!