elämänpeli24.4.2017 19:51
1/10
haluan vain vuodattaa nyt

Tilanne on aika huolestuttava.
Taustatietoja siis musta eli oon 19 ja oon parisuhteessa. Mulla on aika vaikee masennus mutta olen vielä lääkkeitä vailla koska en ole löytänyt vielä kunnon psykiatria. Nää on ehkä hyvä tietää koska sit vähän tajuu millasta omaa henkistä helvettiä käyn jo läpi ennen tätä hommaa.

Mutta sit asiaan. Oli tossa tosiaan bileet viikonloppuna ja mulla on epäilys että mut raiskattiin siellä, kun olin sammunut. Eräs jätkä siellä kävi aika kuumana muhun ja oli myöntänyt mun kaverille että haluis panna mua. Mä en ole tietenkään antanut kenellekkään mitään lupia, koska olen parisuhteessa. Tämä jätkä siis oli tullut mun viereen nukkumaan kun olin sammunut. Jossakin vaiheessa mun kaveri oli tullut siihen ja repässyt peiton pois jollon oli käyny ilmi että se jätkä oli ollut alasti. Mulla oli vaatteet päällä, mutta tän jälkeen se jätkä oli mennyt laittaan oven lukkoon. Sen jätkän kaverit oli sit kuulemma ruvennu huuteleen että nyt ne panee siellä.
Mä heräsin aamulla ja katoin että mitä hittoa tää tyyppi teki mun vieressä. Mulla oli vaatteet päällä kyllä herätessänikin. Menin muitten luo ketä siellä oli ja ne kysyi että pantiinko me johon vastasin että mitäs helkkaria, en tietenkään. Kuitenkin tässä oli nyt se pelottava fakta että tää jätkä oli ollut alasti.

Mua pelotti sit niin paljon että se on mulle tehnyt jotain että kävin tänään ottaa je-pillerin. Oon aivan paniikissa, koska jos se teki mulle jotakin, ei "katumuspilleri" oo 100% varma. Tästä haluun sanoo että olkaa oikeesti varovaisia ja pitäkää kavereista huolta, ettei kenenkään tarviis käydä samanlaista henkistä helvettiä läpi kun mitä mä nyt.