B_Boss18.10.2016 14:05
1/3
Flunssa voi kestää kolme viikkoa

Miksi ihmiset olettavat, että flunssasta pitäisi parantua kolmessa päivässä???

Olen ollut kaksi viikkoa sairaana. En ole flunssassa, vaan tämä alkoi kovalla yskällä ja kuumeella. Reilun viikon ajan olin kuumeessa. Sen viikon jälkeen aloin saada kyselyitä että miten mä nyt en vieläkään ole parantunut. Nyt kun ääni on palautunut melkein normaaliksi kahden viikon jälkeen, niin kommentointia tulee äänestä että "on sulla vieläkin ääni vähän käheä". En ole kuitenkaan ketään livenä nähnyt, joten kyse ei voi olla tartunnan pelosta.

Ja miksi kahden viikon jälkeen pitäisikin olla yhtäkkiä täysin terve? Huomenna olen menossa lääkäriin korvatulehduksen takia, vaikka ei oikeastaan huvittaisi, koska se on niin lievä. Kuitenkin päässäkin tuntuu painetta ja luulen että saattaa olla joku poskiontelontulehduskin. Mutta menen tosiaan vain ja ainoastaan jälkitaudin takia lääkäriin. Monien mielestä minun olisi pitänyt jo mennä lääkäriin aiemmin, koska tämä kestää niin kauan. En siis mene lääkäriin siksi, että tämä tauti olisi kestänyt "liian pitkään". Mitä se lääkäri voi sille tehdä jos jollain kestää toipuminen vähän pitempään?

Mutta kuitenkin, juuri tänään luon YTHS:n sivuilta, että on ihan normaalia, että flunssan oireet kestää kolmekin viikkoa ilman mitään jälkitautejakaan.