panDEMIa4.6.2017 21:13
1/100
En pese aina kotona vessassa käydessäni käsiäni, miksi se olisi ällöttävää?

Tuossa toisessa keskustelussa yritin kysyä mutta ei kukaan huomaa kommenttiani vastatakseen siihen. Kysyin siis näin:

"Kertokaa mitä ällöttävää on siinä jos käy omassa puhtaassa, itse vähän aikaa sitten pesemässään vessassa pissalla ja pyyhkii sellaisella isolla tupolla paperia ne kuset niin ettei sormiin todellakaan mene sitä kusta, ja ei sen jälkeen pese käsiä?"

Ja siis pesen kyllä käteni aina julkisissa vessoissa, sekä muiden luona vessassa käydessäni, sillä silloin en voi tietää vessan puhtaudesta. Omassa kotonani pesen sen verran usein vessaani ettei siellä pahempia bakteeripesäkkeitä pitäisi syntyä minnekään. Pyyhkiessäni, kävin sitten kummalla hädällä tahansa, ei käteeni mene normaalisti koskaan mitään paperin läpi (olen vessapaperin suurkuluttaja heh, menee varmaan rulla kahdessa-kolmessa päivässä). Silloin ei vessan vetonappikaan luonnollisesti likaannu. Lisäksi pesen sitä vetonappia aina muutaman päivän välein.

Mikäs tässä nyt on sitten niin ällöttävää? Mistä meinaatte sen ällöttävän kusipaskalian tulevan sormiini niin että pitäisi kusella käynnin jälkeen aina pestä kädet? Tottakai jos yhtään epäilen että sormiini olisi mennyt jotain niin pesen käteni. Tällöin vedän sitten sen vessan sillä puhtaalla kädellä.