pienityynyliina27.5.2018 0:16
1/2
En kirjaimellisesti saa henkeä

Pakko tulla vähän avautumaan kolmelta yöllä kun ahdistaa ja vituttaa taas. En saa nukuttua koska en saa henkeä. Tää on tätä joka ikinen ilta. Oon nukahtamassa ja leuan lihakset rentoutuu ja suu menee kiinni ja tuntuu että tukehdun.

Mulla on siis tosi ahtaat poskiontelot ja oon allerginen noin kaikelle = poskiontelotulehdus vuoden ympäri. Hyvällä lykyllä kesän lopussa mulla saattaa olla jopa kuukausi nenä auki mut heti kun ilma vähänkin viilenee iskee nuha ja pian poskiontelot on taas tukkossa. Sitä limaa/räkää tietty sit valuu kurkusta alas ja hengitys oikein pihisee, yskin limaa joka päivä ja aerobinen liikunta on tuskallista.

Oon niin kyllästynyt tähän, tää on ollut tälläistä koko mun elämän ajan. Kärsin muutenkin ahdistuksesta jota nää hengitysvaikeudet ei auta yhtään, pikemminkin tuntuu että ne tätä ahdistusta aiheuttaa.

Noin kuukauden päästä olis lento edessä ja pelottaa. Viimeksi kun lensin se kipu mun päässä, korvissa, otsassa ja nenässä oli järkyttävintä kipua mitä oon ikinä kokenu.

Äsken googlailin että mitäs tälle voi tehdä, no mennä leikkaukseen joka maksaa päälle kaks tonnia. Jepjep, tää aika ulkomailla on paras mahdollisuus mitä oon saanut pitkään aikaan ja en haluu mitään muuta niin paljon kun mennä. Mut ei taida olla laittaa rahaa molempiin, leikkaukseen ja matkaan (eikä leikkausta tohon väliin oikeen ehdikkään enää tehdä). Tosi pitkät lennot välilaskuilla ja en haluis että mun tärykalvot repee. Oon vaan niin kyllästyny tähän ja haluisin vaan nukkua.

Tämmöinen avautuminen tähän väliin, kiitos jos jaksoit lukea. Vinkit otetaan vastaan