Splendid7.3.2018 7:12
1/16
Ei saakelin saakeli, menee hermot (kuorsaus)

Avopuoliso alkanut kovan flunssan myötä kuorsaamaan todella kovaa. Nyt kohta pari viikkoa mennyt ja ne yöt, jotka se on ollut kotona, oon nukkunut sohvalla. Mun herkkäunisen on todella vaikea saada unta, kun se kuorsaus alkaa heti, kun pään pistää tyynyyn. Ja se kuorsaus häiritsee jopa sinne sohvalle asti, mut paljon vähemmän. Mies kuorsaa kyljellään ja selällään, et ei auta, jos käsken vaihtaa asentoa.

Asutaan onneks omakotitalossa, mut se on ollut kaverillaan nyt tän parin viikon aikana pakottavista syistä ja kaveri pelkäs joka yö, etä naapurit herää, kun kerrostalossa asuu. Kaverin oli pitänyt mennä nukkuun saunaan patjalle, et sai nukuttua. Niiden parin päivän aikana, kun mies oli kaverillaan, unohin jopa, että mies kuorsaa ja kun nyt nukuttiin eka yö täälä meillä, toivoin jo yöllä salaa mielessä, et menis takas tai ois pysyny sielä sohvalla, minne se nukahti. Inhottavaa ees ajatella noin, mut oon yleensä vihanen, jos en saa nukuttua ja yöunet on mulle aina ollu tärkeet. :(

Käyttää myös melatoniinia joka yö (kohta jo vuoden käyttänyt), mut luin, että rauhoittavien käyttö voi lisätä kuorsausta. Koitetaan jättää ne pois. Samoin oon kehottanut laihduttamaan, kun on lisäkiloja vähän tullut ja on kyl itsekin myöntänyt, et vois kyllä, mut mitään ei oo tehny. :/ En kuitenkaan meinaa alkaa paasaamaan laihduttamisesta, koska tiiän, kuinka ikävää se on.

Mitä muuta neuvoks, kun luin, että ne apteekin tuotteet ei välttämättä ees auta ja on kalliita ja menee rahat vaan hukkaan. Onko kellään kokemuksia apteekin tuotteista ja voisko suositella jotain? Tai muita vinkkejä?

Uniapneaa ei liity. Exällä oli uniapnea ja se oli todella pelottavaa, kun ei voinut ikinä tietää, millon se hengitys oikeesti katkeaa.