hermanita9.5.2018 11:43
1/3
E-pillerit ja menkat myöhässä, raskaana?

Edit! Nyt vasta hoksasin tuon toisen keskustelun että olikin tullut tänne, pahoitteluni että netti jumitti.

Eli mulla on nyt siis pidemmän tauon jälkeen taas pillerit käytössä, ja koskaan ei oo menkat jääneet pois ja ovat aina alkaneet jo ensimmäisen tai viimeistään toisen pillerin jälkeen. (Tiedän että voi muuttua, mutta pakko purkaa tämä johonkin)
Mulla on nyt toinen laatta menossa ja ensimmäisen laatan aikana menkat alkoivat 12h ensimmäisen lume pillerin jälkeen ja olivat hyvin niukat.
Nyt oon sitten jo ottanut kolmannen lume pillerin ja menkkoja ei kuulu. Kaikki oireet on, alavatsa kramppaa ja tuntuis että nyt pitäs olla menkat, mutta ei tule verta.
Säikähdin kans asiaa koska eilen kun söin normaalisti niin viimesien haarukallisten kohdalla alkoi oksettamaan joten jätin loput syömättä. Tänään aamulla kun heräsin niin oksetti ja oli heikko olo, ja koko päivän oon ollut järettömän väsynyt. Toivon, että nää on vaan jotain valeoireita ja harhakuvittelen, ja koska onhan menkoilla toki aikaa vielä alkaa, eivätkä oo varsinaisesti myöhässä. Voiko olla mahdollista että jäävät kokonaan pois ilman raskautta?

Ja en tiedä jos tähän vaikuttaa se että oon muutaman kerran ottanut pillerin korkeintaan 4h myöhässä ja pari kertaa juonut itseni semmoseen kuntoon että samana yönä ja seuraavana aamuna oksentanut. Niin jos ehkäisyteho olisi päässyt tippumaan?

Jos tästä on jo keskustelu niin anteeksi, tein äsken keskustelun mutta en enää löydä sitä mistään.