bataattiranskis7.7.2018 10:16
1/1
e-pillerin unohtaminen, apuja!

Heips! Näitä keskusteluja on varmaan miljoona, mut haluisin silti esittää muutaman kysymyksen koska tällä hetkellä päällä on pieni paniikinpoikanen.

Syön siis e-pillereitä (toista läpipainopakkausta koko elämäni aikana!), kuten otsikosta varmaan huomasittekin ja tällä hetkellä tilanne on se, että olen laatan ensimmäisellä viikolla. Skippasin viimemenkat kolmannella viikolla tapahtuneen unohduksen takia (luin siis pakkausselosteesta mitä tehdä) ja aloitin uuden läpipainopakkauksen tiistaina. Jätin kuitenkin pillerin (laatan neljäs) ottamatta perjantaina, eli eilen ja olen ollut yhdynnässä alle viikko sitten. Otin pillerin tänään herättyäni n. klo 12-12:30, yleensä otan sen iltaisin klo 22-00, välillä menee vähän pidemmällekin, joten pilleri oli vähän päälle 12 tuntia myöhässä.

Tiedän, että on mahdollista että olen raskaana ja mietinkin lähinnä, että mitä teen tämän jälkeen, millä todennäköisyydellä olen raskaana ja voiko aikasempi unohdus vaikuttaa tämänhetkiseen ehkäisytehoon (oletan että ei, mutta kertokaa toki jos joku tietää paremmin). Pilleri ei kuitenkaan ollut myöhässä kuin juuri sen 12 tuntia. Kannattaako mun vaan odottaa seuraavia menkkoja (ekat menkat pillereiden hankkimisen jälkeen siis, joten eivät välttämättä tule normaalisti senkään takia) ja tehdä sitten raskaustesti jos menkat eivät vaikuta normaaleilta, skippaantuvat kokonaan tai jotakin vastaavaa, vai?