yksäkskaks7.7.2018 11:09
1/5
e-pillereistä vaihto kuparikierukkaan

Pahoittelut sekavasta tekstistä.

Oon nyt vähän reilu vuoden syöny Yaz pillereitä ja oon alkanu miettiin et haluisin vaihtaa hormoonittomaan ehkäsyyn. Mul on tosi huono muisti ja stressaan ain et oonhan muistanu ottaa tänää pillerin nii se on aika uuvuttavaa ku oon kuitenki vakituises parisuhtees enkä raskautta halua. Muutenki haluisin kokeilla kierukkaa koska ku ehkäsyn saa tän ikäsen viel ilmasiks nii jos se onki mulle parempi nii hyvä kokeilla sitä maksuttta nyt.

Kerroin poikaystävälle tästä ja sanos heti et ei pliis ku se kierukan lanka ei kuulemma tunnu kivalta😂 sit sanoin et se pitää vaa leikkaa mahollisimma lyhyeks ja et mun keho mä päätän. jos haluun vaihtaa kierukkaa kii minähä perkele vaihdan. Sillä idiootilla oo siihe mitää sanottavaa.

Mul on aika niukat ja kivuttomat menkat et ei sen puolee haittais jos tulis runsaammat ku kupin kaa menkat on nii helpot. Ainut mitä täs mietin on se et ku oon syöny noit pillereit ain kaks laattaa putkee ja sit vast pitäny menkat nii mietin et haittaakoha se sitte? Voisin ainaki pitää seuraavat menkat sit ku laatta loppuu ja kattoo et tulooko ne vai ei😂 tuskin tulee ku vuoden syöny noit tollei mut aina voi kokeilla.

Mut joo haluisin kuulla kokemuksia kuparikierukasta ja etenki jos oot vaihtanu pillereistä siihen.