STRANGELAND14.6.2017 13:21
1/5
Avautuminen IHOV**UNHUOKOSISTA

Pahoittelen kielenkäyttöäni! Hermostuttaa :)


En voi olla täällä ainut joka kamppailee mustapäiden ja laajentuneiden ihohuokosten kanssa. Toivon löytäväni keinon päästä niistä eroon lopullisesti, en perkele jaksa katsella näitä enää. Itsetunto nollilla ja hävettää lähteä ihmisten ilmoille tällä naamalla. Kaukaa niitä ei huomaa, mutta metrinkään päästä ne paistavat katsojan silmiin. Poikaystävän tai kenen tahansa kanssa kun ollaan lähekkäin, iskee järkyttävä ahdistus jos hän tai he naamaani silmäilevät liian tarkasti (:D).

Mun otsa, nenä ja nenän vierusta ovat TÄYNNÄ mustapäitä/laajentuneita ihohuokosia, naamassani on varmaan näitä yhteensä miljoona. Lisäksi kasvojeni iho on todella pintakuiva, joka ei todellakaan auta asiaa. Kesällä iho on luonnollisesti hieman paremmassa kunnossa kuin talvella.
Iho tuntuu todella paksulta alueilla, jossa näitä laajentuneita huokosia on. Myöskin pintakuivuutta näillä alueilla, mustapää/ihohuokonen on todella tiukasti kiinni ja SYVÄLLÄ.

Ei todellakaan ole vara opiskelijana tuhlata hintaviin hoitoihin ja litkuihin, joten mitä helvettiä mä teen? Olen miettinyt kosmetologilla käyntiä, mutta pienestä paikasta kun olen kotoisin ja kyseisen paikan kalenteri täysi, käynti olisi noin puolen vuoden päästä. En malttaisi odottaa niin kauan. Ajattelin testata timanttihiontaa, ei ole niin hintava hoito. Onko tästä kellään kokemuksia? Tai ehdotuksia mitä muuta kokeilla.

Joo joo, juo vettä, kuori iho säännöllisesti blaablaavittublaa. Juon vettä ihan runsaasti, kuorinta säännöllisesti, käytän kosteusvoidetta ja ei, en rasvaa liikaa/liian vähän jne. Meikkaan ehkä max 5 kertaa vuodessa.

HELP! :(