Unelmoiva20.7.2017 8:15
1/2
Auttakaa (mielenterveysongelmat)

Tarviin teijän apua. Mulla ja mun tyttöystävällä on molemmilla mukava liuta mielenterveysongelmii ja tilanne on äityny aik pahaks.
Mun tilanne oli just mun tyttöystävän takii tosi pitkään paljon parempi enkä halunnu ees kuolla mut nyt ajattelen taas itteni tappamist päivittäin (ja jostain syyst tosi violent tavoilla en tiiä miks??) ja niin sekin. Mua satuttaa niin paljon nähä ku se on näin sairas, niinku ei mua niin paljon kiinnosta mun oma terveys ees.
Mut sil oli tosi traumaattinen lapsuus ja se on tosi ujo ja ei pysty puhumaan ihmisille ja ku ollaan puhuttu avun hankkimisesta nii se sanoo et no ku ei se oikeesti pysty puhumaan. (Ja tää et "ei pysty puhumaan" tarkottaa et se ei oikeesti pysty, se on monesti saanu sellasis tilanteissa missä se on uncomfortable ja sen on pitäny puhuu sellasii kohtauksii, mistä en nyt puhu sen enempää) mut niin oon epätoivonen haluun sille apua jostain ja jotenki. Pelkään et jompikumpi meistä tekee jotain tyhmää jos tätä jatkuu vielä.
Ja sillä täs on ongelmana myös se et sil on tosi huonot suhteet sen vanhempiin ja ei pysty puhuu niillekää eikä haluu et ne tietää sen ongelmista.
Ja niinku kertokaa teijän kokemuksii ammattiavusta kosk yks mun kaveri yritti hankkii apuu sen ongelmiin mut se meni ihan paskasti eikä todellakaa ollu hyödyllistä enkä haluis et mun tyttöystävälle käy samal tavalla.
Kiitos jos autatte, oon epätoivonen enkä tiiä kuin kauan kestän tätä enää.