tiitus006.8.2018 20:22
1/14
auttakaa hädässä!!!! (ehkäisy)

tosiaan tein uuden käyttäjän koska pelkkä ajatuskin omalla nimellä tästä kertomisesta hävettää...

tosiaan oon syönyt diane nova e-pillereitä nyt 3kk ja 2pv. viime pilleriliuskassa unohdin viimeisen pillerin viime lauantaina, jolloin jäi 8pv väli ennekuin otin uuden pillerin (nyt sunnuntaina). Harrastin taukoviikolla käsipeliä ja kerran taisin hieman laittaa poikaytävän munaa sisään (mahdollisesti terskan verran) koska tosiaan luulin että ehkäisy on voimassa :)) aloitin uuden liuskan sunnuntaina ja silloin panimme poikaystävän kanssa kumin kanssa, tänään maanantaina kummiskin pantiin kumin kanssa mutta pari kertaa laitettiin aluksi munaa sisään ilman kumia...

tajusin vasta tänään illalla että ei helvetti, siihen jäi 8pv väliin (aluksi hämäännyin koska diane novan sivuilla sanottiin että unohdettua yhden pillerin saa aloittaa samana päivänä kun normisti, mutta se taisikin koskea vain kaikkia muita kuin sitä viimeistä tablettia, koska sen jos unohtaa ja aloittaa samana päivänä tabletit niin tulee pakosta päivä enemmän väliin...)

joten kysymys on, kuinka iso mahdollisuus raskausteen nyt on? pitäisikö hakea huomenna apteekista jälkiehkäisy vai mitä teen? hitto kun pelottaa, eka kerta kun unohdan tabletin ja eka kerta kun edes annan poikaystävän laittaa hieman munaansa sisälle ilman kortsua (ei lauennut) ja tietysti heti tämmöistä tapahtuu... send help!!!!!