evacuatedd3.5.2017 18:26
1/15
ärsyttää, en voi syyä kohta enää mitää

mulla närästää tosi paljon ja esim punasesta lihasta oon huomannu mahan menevän tosi kipeäksi, turvonneeksi ja inhottavan tuntoseksi. tuntuu niinku se ei sulais kunnolla mahassa vaan jäis semmoseksi möykyksi vaan oleskelemaan mahaan?? yleensä maha menee myös tosi sekasin ja seuraavan yön saanki sit oksentaa suoraan vessanpöntöltä lavuaariin. saman tekee myös esim sipsit, pitsa, popparit, leipä, melkeempä kaikki leivonnaiset ja riisi. hiilihapotetut juomat ei sovi mulle myöskää ollenkaa.

pahimpina aikoina en voi juua ees vettä ilman että se nousee saman tien takas ylös suuhun. syön kyl tosi vahvoja närästyslääkkeitä mut ei tunnu auttavan.

siirryin melkee kokonaa lihattomaan ruokavalioon, ja se autto kyl. jätin siis punasen ja valkosen lihan kokonaa pois. maitotuotteita ja kananmunaa en syö ollenkaa allergioiden takia. heti ko erehyin pistämään jauhelihapitsaa suuhuni, nii oon tässä nyt kaks päivää tyylii itkeny tuskasta.

inhottavaa olla koko ajan maha kipeänä ja sekasin D: ja ärsyttää ko joudun aina kieltäytymään kaikkialla ruuasta ko mun vatsa ei vaan kestä.

niinkö mikä helvetti mun mahaa vaivaa? oon vasta 19 ja en voi enää syyä mitään. tyylii itken nytki täälä ko ärsyttää niin paljon

kertokaa toki jos osaatte yhtää sanoa et mitä tää vois olla