tarvitseeapua22.6.2017 21:12
1/3
Apua!! (tamponit :D)

tunnen itteni ihan idiootiks ku tuun täältä hakee apua ongelmaani, mut mitäpä väliä.

eli, tänään kokeilin ekaa* kertaa tamponia. otin äitipuolelta yhden sen pussukasta, eli en tiedä tarkkoja tietoja, mut olettaisin et se on o.b:n normal -kokoinen tamponi, jossa on asetin. etin netist ohjeet ja ymmärsin ne. vedin siis sen "männän" ulos ennen ku laitoin sen sisään, sit laitoin sen varovasti niin syvälle et vaan se mäntä jäi ulkopuolelle. painoin sen männän pohjaan ja vedin asettimen pois. huomasin jo siin vaihees et se naru oli yllättävän pitkä, mut en ihmetelly sitä sen enempää. sit lähin vessasta ja menin sohvalle istumaan. ai saatana se muuten sattus D: tuntus et joku kuiva ja kova ois raapinu mun emätintä, ja niinhän asia olikin. menin takas vessaan ja päätin et otan sen pois, et ei täst tuu mitään. sillon huomasin et se tamponi oli ihan alhaalla, siis kun reiästä laitoin sormen sisään ni heti se oli siinä vastassa.
hiukan sattus ku otin pois, ja tuntuu aralta vieläkin (aikaa tästä tapahtumasta ehkä n. 2h) enkä yhtään ihmettele, kun vedin kuivan tamponin väkisin pois.

mietin tässä siis et mitä tein väärin? miksei se tamponi mennyt sinne syvälle, minne sen pitikin kun kerran työnsin sen siihen asti mihin käskettiin ja sit painoin sen männän sisään?

hjälp :D:

* oon kyl kokeillu aiemminki, mut siit ei oo tullu mtn ku koitin väkisin tunkea sitä sisään enkä ymmärtäny mitää mistää et mihin suuntaan ymsyms